Търговският комплекс предлага 23 000 кв. м търговска площ и предоставя

...
Търговският комплекс предлага 23 000 кв. м търговска площ и предоставя
Коментари Харесай

HOLIDAY PARK Перник спечели Сграда на годината

Търговският комплекс предлага 23 000 кв. м комерсиална повърхност и дава на клиентите богат избор от 16 магазина на известни марки, измежду които и пазарните водачи Технополис и Практикер. 

 

HOLIDAY PARK Перник е един от най-мащабните ритейл планове на „ Видеолукс Холдинг “ и най-големият в Югозападна България. Инвеститор и притежател на терена е „ Видеолукс Холдинг “, който ръководи веригата за дома и градината Практикер и хипермаркетите Технополис. Изпълнител на обекта е строителната компания „ Бараж груп “, а негови създатели са архитектурно студио АТЕК.

 

„ Реализирането на комерсиалния комплекс бе придружено от редица провокации, които преодоляхме. Благодарни сме на целия екип на „ Видеолукс Холдинг “ и на нашите сътрудници АТЕК и „ Бараж груп “, които въодушевиха и сътвориха HOLIDAY PARK Перник.  Благодаря и на уважаемото жури, което е отличило нашия план с най-високата оценка. “, показа Тодор Белчев, ръководител на съвета на шефовете на „ Видеолукс Холдинг “, на тържествената гала при приемането на премията.

.

Сред главните преимущества на парка са лесният достъп, разнообразието от магазини и заведения за хранене и богатото озеленяване, които го трансформират в прелестно място за отдих и извършване на покупки. За още по-голямо улеснение на потребителите е обезпечен достъп от 5 входа, както и над 550 безвъзмездни паркоместа и станции за зареждане на електрически автомобили. Над 500 широколистни и иглолистни дървета и декоративни шубраци придават на парка хубав образ и оказват помощ за понижаване на замърсяването на въздуха в региона.  

 

В духа на устойчивите бизнес политики на „ Видеолукс Холдинг “ престои създаване на фотоволтаична електроцентрала на покрива на целия търговски комплекс, с която ще се размени по-голямата част от потреблението на електричество със „ зелена “ сила.

 

През 2023 година „ Видеолукс холдинг “ откри четири ритейл парка HOLIDAY PARK в огромни градове в страната – Перник, Стара Загора, Пазарджик и Хасково. Тази година започва построяването и на два ритейл парка HOLIDAY PARK в София, които се чака да отворят порти в околните две години. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР